30.8.07

Si vols, pots!

La ciutat de Sagunt viu un temps molt rebolicat dins de les seues dependències municipal. Com sabreu o si no ja estic jo per a informar-vos goberna el Partit Popular (a partir d'ara PP) amb una minoria de 9 sobre 25, regidors, seguits a ells hi han 2 partits, el PSOE i SP, tots 2 amb 6 regidors. Aquests 2 partits si vullgueren podríen realitzar una moció de sencura al actual PP, ja que Esquerra Unida (EU) amb 2 regidors i el BLOC amb 2 més, podríen recolzar en un vot un nou govern.
Encara que açò ho veig un poc difícil. Els dirigents dels partits polítics, PP, PSOE, EU i BLOC, són inteligents i com saben un pacte, encara que siga encobert amb SP (Segregació Porteña) es pedre tots els vots del cas històric de Sagunt, no es poden arriscar a aquesta circumstància. Fent un resum des vots que van rebre tots els partits en les pasades eleccions, tenim al PP guanyador, amb més vots en Sagunt que en el Port, a SP arrollador amb únicament vots del Port de Sagunt, el PSOE que va ser el segon al Port de Sagunt i el segon al cas històric, i els partits dels compromís, arxienemics tals com el Joker per a Batman, EU i BLOC que tragueren 2 regidors però EU des dels vots del Port i el BLOC des dels vots de Sagunt.
La cosa està així, la indiosincracia en la que viu Sagunt actualment sols ens pot dur a mil malsdecaps ja que res del que hi ha es segur, però recordar... SI VOLS, POTS!