26.10.07

2011: SAGUNT 2.0

Aquesta secció serà un paraigües on aniré col·locant les meues propostes, personals, respecte als canvis que pense que téque dur a Sagunt a ser una ciutat 2.0, una evolució necessària per a poder afrontar una nova legislatura, 2011, amb més força que mai, i això si, treballant per al poble i amb el poble.

Si parlem de WEB 2.0 estem parlant de un concepte desenvolupat en 2004 per Tim O’Really para referir-se a les aplicacions d'Internet que es modifiquen gràcies a la participació social. El terme es contraposa a la Web 1.0, la vella Internet, en la qual prevalia el desenvolupament tecnològic. Podeu vore més informació en http://ca.wikipedia.org/wiki/Web_2.0.

Esta comparació entre la WEB 2.0 i el SAGUNT 2.0 es necessària de cara a vore els canvis que necessitem per a poder cosntruïr una ciutat més social, més feta pels ciutadans i les associacions, en contra del model clàssic, un model abocat a que els dirigents prengueren quasi el 100% de les decisions i que els ciutadans i ciutadanes sols tingueren 1 dia cada 4 anys per a poder parlar i expressar-se, en unes eleccions locals.

Així doncs, per ficar algun tipus d'exemple, bassant-nos en les diferencies de la WEB 1.0 i WEB 2.0 començaré a treballar, ens queden quasi 4 anys, per a poder oferir alternatives a les situacions actuals del nostre municipi passant pel simple fet de la web municipal, gastada únicament d'escaparat, per a fer-la un servei d'atenció pública, una e-finestra electrònica.

Taula de Diferències entre WEB 1.0 i WEB 2.0, per si us interessa,